Gluteenivabad retseptid

EVELIN ILVESE KOKAKOOL: see maitseb kõigile - lehtkapsa krõpsud kuivatatud wakamega

Toidutare, 7. aprill 2019, 09:34

12 KOMMENTAARI

j
Juhan./ 8. aprill 2019, 14:38
Võiks ikka lihtrahva jaoks kirjutada "sada toitu veest ja leivast".
m
Mis see on?/ 7. aprill 2019, 17:48
Mis asi on Evelin Ilvese kokakool?Kuidas saab koolitust teha inimene, kellel pole selleks ei haridust ja ega ka oskamist ja see mida ta ise peab kokanduse tipuks,lubage naerda, ei ole seda teps mitte.
s
see on/ 7. aprill 2019, 21:06
leiutas kapsa ja nüüd teeb koolitust.
u
ullike/ 7. aprill 2019, 16:04
ongi ullike! Kirjutasin wakame asemel wannabe! Hi-hi!
u
ullike/ 7. aprill 2019, 15:58
palub seletust, mis see wannabe on, kuidas ta välja näeb, kasvab maas või puus ja kust seda saab
z
zxc/ 7. aprill 2019, 14:15
Huvitav, kas Tommy jooksis tema kokakunsti eest ära?
k
koeranäss/ 7. aprill 2019, 12:17
Ma ei saa vaiki olla: krõps kuivanud wannabe'ga. Kommentaar kastreerimisele.
w
ww/ 7. aprill 2019, 12:08
k
koeranäss/ 7. aprill 2019, 11:55
Krõpsuga on ilmselt pahasti. Jooksuaeg, aga krõpsu ei saa muidu, kui pead ise tegema. Kommentaar kastreerimisele.

m
Miks küll?/ 7. aprill 2019, 11:29
Miks küll peab lehtkapsast 200 kraadi juures kuumutama? Kogu C-vitamiin ju haihtub niiviisi!
l
lugesin/ 7. aprill 2019, 11:20
esimese ehmatusega et lehtsaba krõpsud
e
Ellen/ 7. aprill 2019, 11:00
Proovi enne ära! Mis sa kohe vihal lased enda üle võimust võtta, nimetu "kangelane"

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee