LASE KEVADEL TALDRIKUSSE VOOLATA: 10 kosutavat ja lahjat supiideed
Õrna apelsinimeki ja väikese vürtsiga supp maitseb hästi nii krevettidega kui ka ainult saiakuubikutega. Hilissuvel-sügisel valmista suppi hästi küpsetest tomatitest, talvel ja kevadel konservtomatitest.
Tummine püreesupp on kevadel paslik ja tervislik valik. Supis võib kasutada mistahes kevadisi rohelisi lehti, kuid kui karulauku ei pane, siis võiks lisada küüslauku.
Taimne supp, mis maitseb ülihästi tänu toortatratangule. Mõnus kõhutäis, mis kosutab ja annab energiat.
Lihtne, kerge ja maitsekas argiõhtusupp. Kui kasutad maitsestamata tomatihoidist, lisa supile maitse elavdamiseks ka kuivatatud basiilikut ja punet.
Värske maitsega supike neile, kes end köögis koduselt tunnevad. Kogu vaevanägemine aga tasub end ära ja seda suppi tasub ka külalistele pakkuda.
Siin pildil on kaasavõtmiseks peedisupp kanaga, aga loomulikult võid purki laduda mis tahes supi meelepäraseid koostisaineid.
Väikese tšillilisandiga supp on karge ja karastav. Krevetid annavad luksusliku maitsenüansi, kuid suppi sobib serveerida ka lihtsamalt, näiteks rikkaliku maitserohelisega.
See supp on iga kaalulangetaja unistus – lahja, maitsekas ning toitev igas heas mõttes. Keeda korraga mitme söögikorra jagu – kui hoiad suppi jahedas, jagub sellest kauaks.
Kerge, värske ja imelihtsalt valmiv supp külmutatud rohelistest hernestest. Magusad herned ja soolane sinihallitusjuust moodustavad suurepärase maitsekoosluse.
Kevad ja väike külmetus käivad kahjuks käsikäes. Paljud rahvad kiidavad kanasuppi kui head gripiravimit. Seda tasub proovida ka tervena! On lahja, mõnus ja maitsev!
Kommentaarid (0)