Lihtne hommikusöök lavaši, kodujuustu ja munaga
Kogus: neljale
Koostisosad
330 g Ümmargune Gruusia leib
4 spl Õli
300 g Kodujuust
100 g Juustulaastud näiteks Valio Royal Gouda
3 spl Paks hapukoor
5 tk Muna
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Pane ahi 200 kraadi peale sooja.
2. Kui leib on kerkinud väga muhklikuks, siis lõika see veidi tasasemaks. Samuti uurista leiva sisse nii mitu väikest süvendit, kui mitme munaga kavatsed rooga valmistada.
3. Tõsta leib küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja nirista õli peale. Sega kodujuustu hulka juustulaastud ja hapukoor ning jaga segu leivale, jättes süvendid täitmata. Löö igasse süvendisse muna lahti ning puista peale soola ja pipart.
4. Küpseta 200-kraadise ahju ülemises kolmandikus 15–20 minutit või kuni munad on sobivalt hüübinud. Lase mõni minut ahjuplaadil jahtuda ja lõika tükkideks.
Vaata teisi kohupiimaretsepte värskest raamatust "Kohupiim ja kodujuust".
Kommentaarid (0)