Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Sealiha, näiteks välisfilee
50 g Soolavõi
1.5 tl Sool
3 tk Keskmine punane sibul
200 g Rabarber
1 tl Purustatud must pipar
2 spl Suhkur
Valmistamine
1. Lõika liha suupärasteks tükkideks ja pruunista kuumal pannil vähese võiga, kuni kõik tükid on igast küljest ahvatlevalt pruunikad. Tõsta lihatükid ahjuvormi ja puista peale 1–1,5 tl soola.
2. Pane ahi 200 kraadi peale sooja. Puhasta sibulad ja lõika sektoriteks. Pese rabarberid, kuivata ja lõika 2–3 cm tükkideks.
3. Sulata pannil ülejäänud või ning prae selles sibulad kergelt läbi. Lisa rabarberitükid, pipar ja suhkur ning sega kõik hästi läbi. Vala segu pannilt koos leemega vormi lihale.
4. Kata vorm fooliumiga ja küpseta eelsoojendatud ahju keskel 15 minutit. Eemalda foolium ja küpseta veel 5–7 minutit.
Sega liha kastmega läbi ja serveeri kuumalt.
Kommentaarid