Erik Orgu peab praktilise põlle juures oluliseks selle mugavat tegumoodi ja korralikku kangast.Foto: Tiina Kõrtsini
Uudised
31. märts 2019, 14:58

Treener ja toitumisnõustaja Erik Orgu lemmikpõll on kui rätsepaülikond! (5)

Kes kasutab põlle iga päev, sellele on abiline rohkemat kui praktiline riietusese pliidi taga kandmiseks. Igapäevaselt treeneri ja toitumisnõustaja ametit pidav Erik Orgu teab, mis ühe põlle praktiliseks teeb, kuid oskab lugu pidada ka selle välimusest.

Populaarsete toitumiskavade ja retseptide autor Erik Orgu sõnab oma lemmikpõlle kohta nii: «Kodus süüa tehes ma põlle ei vaja, sest aastad on teinud minust puhta kokkaja. Sellegipoolest haaran väliüritustele minnes kapist kaasa oma lemmikpõlle, mis pakatab stiilitunnetusest ja sobib minu iseloomuga. Esteetiline tugev teksakangas ja nahast detailid teevad sellest põllest rohkema kui vaid praktilise kaitsevahendi.

Hindan põllede juures ka praktilisi külgi. Põll ei tohi olla liiga lühike ja peab rindkere korralikult ära katma. Ka riideeseme kangas on oluline – et see hülgaks niiskust ja oleks hästi pestav.

Kuna olen lemmikpõlle ka paljudel pildistamistel kandnud, siis kord toidupoes käies sain lõbusa ehmatuse osaliseks – kohtusin ootamatult enda peegelpildiga suurel plakatil