Krõbedad kanatiivad Buffalo kastmega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg Broileritiivad
1.5 dl Nisujahu
0.5 dl Kartulitärklis
2 tl Küpsetuspulber
Sool
Must pipar
BUFFALO KASTE
100 g Või
1.5 dl Tšillikaste
1 spl Mesi
1 spl Valge veini äädikas
2 tl Worcesteri kaste
DIPIKASTE
1 dl Hapukoor
1 dl Majonees
1 spl Ketsup
1 spl Hele sojakaste
Valmistamine
1. Pese kanatiivad ja kuivata majapidamispaberiga. Sega jahu, tärklis ja küpsetuspulber. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Veereta kanatiibu igast küljest jahus ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 50-55 minutit kuni tiivad on krõbedad. Keera tiibu küpsemise ajal 2-3 korda ümber,et need mõlemalt poolt ilusasti krõbedaks ja kuldpruuniks küpseks. Võta ahjust.
3. Vahepeal valmista Buffalo kaste. Sulata potis või, lisa tšillikaste ja ülejäänud ained ning sega ühtlaseks. Määri kaste kuumadele kanatiibadele. Kui seda üle jääb siis võib dippimiseks pakkuda. Sega dipikastme ained ja serveeri samuti kanatiibade juurde.
Kommentaarid (0)