Toiduuudised

GALERII | Tartu südames avas uksed ruumikas ja pikalt lahti söögikoht Forrest 

Toidutare, 22. märts 2019, 12:06
 Andres Raudjalg/Forrest
Tartus avas Rüütli tänaval uksed uue kontseptsiooniga söögi- ja vaba aja veetmise koht Forrest, avatud köögiga restoraniga esimesel korrusel ning baari, kontserdilava ja pinksilaudadega teisel korrusel. 

Kuuel päeval nädalas toimub Forrestis midagi erilist, on kirjas meediale saadetud teates. Esmaspäeviti on õhtu meelelahutus- ja toitlustussektori töötajale, teisipäeval linna suurim lauamänguõhtu koostöös Brain Gamesiga, kolmapäeviti tudengipinks, ülenädalati neljapäeval naerutavad külalisi stand-up koomikud, reedeti-laupäeviti tuuakse Tartusse erinevad üritusesarjad, mängivad DJd ning esinevad live-artistid. 

Forrestis on esimesel korrusel valgusküllane, rohelusega kaetud fast-casual restoran, kus pakutakse kiiret, lihtsat ja mitmekesist tervislikku toitu. Peakokk Sven Pärn on eelnevalt töötanud NOA restoranis sous-chef’ina ning on nüüd Forrestis peakoka ametis. 

Restorani eesmärgiks on sõlmida pikaajalised tarnelepingud Eesti toidutootjatega ning tuua lauale värske, kohalik ja hooajaline toit. Restoran pakub Tartu vanalinnas toitu kuni 18 tundi ööpäevas, alates 7:30st hommikul kuni varajaste öötundideni. 

Teisel korrusel on kokteilibaar, mis keskendub lihtsatele ja naturaalsetele maitsetele. Baari eesmärk on viia Tartu parimate baaride maailmakaardile, mistõttu hakkavad seal regulaarselt jooke segama ka välismaised baarmenid. Toidud saadetakse teisele korrusele või siis kokteilid teiselt korruselt esimesele toiduliftiga. Saalis on aatriumi kohale tõstetud lava, kust avaneb vaade Rüütli tänavale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee