Toiduuudised

SEITSE KEVADIST RETSEPTI! Lihtsalt valmivad hõrgutised talve lõppu tähistama 

Toidutare, 20. märts 2019, 16:13
Kuskussi, mandlite ja rosinatega täidetud ahjukana  Jaan Heinmaa
Kalender ja värsked tuuled õues tunnistavad, et kevad on viimaks ometi käes! Kata sel puhul üks tore vitamiinirikas ja särtsakas pidulaud, isegi kui see on vaid ühele. Iga kevadine hetk on tähistamist väärt! 

Kuskussi, mandlite ja rosinatega täidetud ahjukana 

Kuskussi, mandlite ja rosinatega täidetud ahjukana  Jaan Heinmaa

Särtsakas ahjukana, millele lisatud esmapilgul tavatuid maitseid. Mahlane ja sidrunine. 

Krõbedad kaeraküpsised kookosega 

Krõbedad kaeraküpsised  Jaan Heinmaa

Nende küpsistega plaanisid lapsed “oma kohvikus” loorbereid lõigata. Hiigelsuured küpsised on soositud ka kõikvõimalikel kevad- ja sügislaatadel.

Pirukas brie, prosciutto ja pirniga 

Pirukas brie, prosciutto ja pirniga   Merilin Siimpoeg

Need kõige lihtsamad toidud on tavaliselt ikka need, mis kõige kiiremini laualt kaovad! See parajalt soolane, pisut magus, äärmiselt juustune ja krõbe pirukas on ehe näide. Kevad-suviste grillipidude hitt! Kogus 8 lõiku.

Seenesaiad lapsepõlvest 

Seenesaiad lapsepõlvest Sandra Urvak

Kirjutab retsepti autor Anni Arro: "Need on laisa inimese “seenepirukad”, mida lapsepõlves nii tihti kevaditi valmistasime." Kui sahvris on veel seeni alles, siis hea koht, kus need ära kasutada!

Vürtsikas brokoli-püreesupp

Vürtsikas brokoli-püreesupp Jaan Heinmaa

Kirjutab retsepti autor, kirjanik Aita Kivi: Ma ise ei tee enamasti retsepti järgi süüa, vaid usaldan oma mälu, kogemusi ja tundeid. Seega saab ka sama roa maitse iga kord natuke erinev. See supp on minu pere selle kevade lemmikuid.

Õhuline pashakreem 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee