Artikkel ilmus esmakordselt 20.03.2019
SEITSE KEVADIST RETSEPTI! Lihtsalt valmivad hõrgutised talve lõppu tähistama
Särtsakas ahjukana, millele lisatud esmapilgul tavatuid maitseid. Mahlane ja sidrunine.
Nende küpsistega plaanisid lapsed “oma kohvikus” loorbereid lõigata. Hiigelsuured küpsised on soositud ka kõikvõimalikel kevad- ja sügislaatadel.
Need kõige lihtsamad toidud on tavaliselt ikka need, mis kõige kiiremini laualt kaovad! See parajalt soolane, pisut magus, äärmiselt juustune ja krõbe pirukas on ehe näide. Kevadsuviste grillipidude hitt! Kogus 8 lõiku.
Kirjutab retsepti autor Anni Arro: "Need on laisa inimese “seenepirukad”, mida lapsepõlves nii tihti kevaditi valmistasime." Kui sahvris on veel seeni alles, siis hea koht, kus need ära kasutada!
Kirjutab retsepti autor, kirjanik Aita Kivi: Ma ise ei tee enamasti retsepti järgi süüa, vaid usaldan oma mälu, kogemusi ja tundeid. Seega saab ka sama roa maitse iga kord natuke erinev. See supp on minu pere selle kevade lemmikuid.
Kevades on tärkamist, uue elu algust ja helgeid ootusi. Igal rosinal või kirsil, mis kreemi sees, on üks hea soov ka juurde lisatud.
Maitse on nii mõnus ja murune, et kevade tunne tuleb peale!
Kommentaarid (0)