Toiduuudised

PISIKESE KÖÖGI ABIVAHENDID: nende tehnikaimedega kokkad nagu meister! 

Toidutare, 19. märts 2019, 15:57
Foto: PantherMedia/Scanpix
Kui juhtumisi on su elukohas pisike köök, aga hing kuulub gastronoomiale, siis ei maksa meelt heita. Ka kitsastes oludes saab edukalt maitsvat elu nautida. 

Food&Wine valis välja, millised köögimasinad mahuvad ahtasse kööki, kui kitsikusest hoolimata tahaks esmaklassiliselt kokata. 

1. Kapselkohvimasin. Väike kohvivalmistaja on nutikam kui suurem espressomasin, mis suudab valmistada ka piimakohvi. Suurusevahel on enam kui kahekordne. Kui oled kohvigurmaan ja ilma esprossota ei saa, hangi endale hea väike kapsel- või padjamasin. Piim vahusta vajadusele eraldi. 

2. Väike blender. Sellega saad kõik olulised segud tehtud, alates smuutist kuni pestodeni. Isetehtud segud on aga sageli vitamiinirikkamad, maitsvamad ja ka soodsamad kui poes müüdavad. 

3. Multikeetja. Nendega saab valmistada väga erinevaid eineid. Eriti kasulik, kui korraliku ahjuga pliidi jaoks ruumi polegi!

4. Võileiva grillahi. Parem kui tavaline röster, sest saab teha ka sooje võileibu.

5. Kuumakindla otsaga nuimikser. Saab hakkama väga mitmete ülesannetega, alates piima vahustamisest kuni püreesuppideni. 

6. Silikoonist riisikeetja mikrolaineahju. Valmistab kiiresti, vaevatult ja on kerge puhastada. Sul on aga alati riisi lisandiks!

7. Sous-vide masin. Vesivannis aeglane küpsetamine teeb igaühest meisterkoka. Lisaks on see ka vidin, mis võtab tõepoolest vähe ruumi!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee