Kevadiselt värske einevõileib - üllata külalisi või hellita ennast!
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 vormileib
0.5 avokaadot
2 tl värskelt pressitud sidrunimahla
4 spl krevette soolvees
4 tk keedetud vutimuna
8 viilu kalkunisinki
4 tk redist
50 g värsket kurki
4 tk kirsstomateid
30 g lutserni, küüslaugu vm idandeid
HERNE -KODUJUUSTUMÄÄRE
100 g külmutatud herneid
1 spl majoneesi
4 spl kodujuustu
Valmistamine
1. Valmista kõigepealt herne-kodujuustumääre. Selleks pane herned 2-3 minutiks keeva vette, nõruta ja lase jahtuda. Püreeri koos majoneesiga ühtlaseks, sega kodujuustuga ning maitsesta soola ja pipraga.
2. Lõika vormileivast pikuti 2 umbes 1 cm paksust viilu. Tõsta viiludele herne-kodujuustumääre. Poolita avokaado, koori ja lõika viiludeks, piserda peale sidrunimahla. Nüüd lao leiva peale krevetid ja avokaado, viilutatud redised, poolitatud munad ja singiviilud.
3. Pane leivale redise- ja kurgiviilud, poolitatud tomatid ja idandid. Serveeri kohe peale valmimist.
HEAD ISU!
Kommentaarid (0)