Keha

NOOR NAINE PIHIB: veganlus tegi mu paksuks ja uimaseks ning viis aneemia äärele! (10)

LISA KOMMENTAAR

Vegani ---toiduga näljutamine --oleks lõppenud varajase lahkumisega ::::21. märts 2019, 08:13
1, Palun OLE hea naine ja Lõpeta need Euroopast tulnud Lollused::: Ma SOOVITAN --MAALE minna ja Oma puhast toidukraami ise kasvatada ,,, ISU on KURADIMA HEA JA FÜÜSILISE PINGUTUSEGA POLE KA RASVA LÄINUD, :::
Villu16. märts 2019, 14:09
Loomne toit on minevik. See saastab maakera rohkem kui kunagi eal. Kes suudab mõelda suuret ja tulevikku see saab aru et liha ja piimakari saastab maad nii räigelt. Kliimasoojenemine... Alustame siis karjaloomadest mitte autodest. Loomadest tulev co2 on kordades suurem kui autod. Ja teiseks. Mida söövad loomad, need maaalaad ja energia selle tootmis et me saaks tagaaias liha vitsutada ja poliitikuid kiruda. Samas planeet hääbub. Kaovad metsad ja uut hapnikku lisandub sellevõrra vähem. Loomadelgi on smaasugused tundeid ja aistingud kui näiteks koertel. Mina ei suudaks oma koera ära süüa.
29. jaanuar 2020, 09:47
villu ära,siis peereta
üliprimaat15. märts 2019, 22:00
Jälle mingi mõttetu hämaartikkel. Mingil ekstreemdieedil olnud läbikukkunud lühiajaline vegan, kes jälle loomi ja nende kehaeritisi sööma on hakanud, kuna ta oma täiesti vale taimse toiduvalikuga reha otsa astunud. Kui sa suurtes kogustes pähkleid (rasv) ja kuivatatud puuvilju (lihtsuhkur) kurgust alla ajad, siis pole ime, et see sisseõgitud rasv nahavahele tallele pannakse. See, et sa kõrvale nati rohelist krõmpsutad, ei aita. Piira pähkleid/seemneid peotäieni päevas, ning puuviljade asemel söö täisteravailju, tärkliserikkaid juurikaid ja kaunalisi. Kuivatatud puuviljad unusta üldse ära.
Vegan-võitleja, usuaktivist15. märts 2019, 19:30
see on pühast veganiusust taganenu, ususalgaja jutt.
maalt ja traktoriga15. märts 2019, 15:17
Kuule Mann! Kas sa ka tead, mida kõiksugu toidulisandid sisaldavad? Ega ikka ei tea. Mõned neist sisaldavad selliseid aineid, mida kasutavad ka need sportlased, kes on hiljem vahele jäänud.
Anti Lõugas15. märts 2019, 15:00
Ega inimene polegi mäletseja.
Mann15. märts 2019, 14:18
Minu 26. a tütar 3,5 aastat vegan. Kõhnake ja energiline. Ei tohi olla laisk, tuleks ise teha normaalset toitu ja tarbida toidulisandeid (näiteks spirulina) ja vajalike vitamiine.
29. jaanuar 2020, 09:49
anna minna jääbki rohkem liha normaalsetele
Hille15. märts 2019, 14:09
Nojah, saiasöömine küll veeganlus ei ole.
Mare15. märts 2019, 13:43
“väga suure osa minu toidust moodustasid riis, pasta, sai ja kartul” - süsivesikud. “sõi palju pähkleid, seemneid ja kuivatatud puuvilju, näiteks datleid ja viigimarju, kilode kaupa värskeid puu- ja juurvilju ning salateid” - pähklid ja seemned rasvad, ülejäänud süsivesikud. Puudu: B12, proteiin(ei pea olema loomne), rasvade osakaal väike Süsivesikud annavad energiat, rasvad seovad seda energiat ja proteiin aitab uusi rakke toota/taastada vanu rakke. Tasakaalustatud toitumine on kõige tervislikum. Tõsi, kaal sõltub ka kehatüübist(endofiil, mesofiil...) ja liikumisest.