Koostisosad
1 tk Punane sibul
2 tk Küüslauguküüs
200 g Kirsstomatid
1 tk Pikk kurk
2 dl Granaatõunaseemned
1.5 dl Bulgur või kuskuss
3 dl Hakitud ürdid (münt ja lehtpetersell)
KASTE
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
0.5 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Cayenne pipar
Valmistamine
1. Vala kuskussile keev vesi ja sega hulka 0,5 teelusikatäit soola. Jäta seisma ja sega aeg-ajalt kahvliga, et terad kokku ei kleepuks. Kui kasutad bulgurit, keeda see vastavalt pakendil olevale juhendile.
2.Viiluta sibul õhukeselt ja pressi küüslauguküüned. Koori ning tükelda kurk, samuti tomatid (kirsstomatid sektoriteks). Sega bulgur, sibulad, küüslauk, kurk, hakitud ürdid ja tomat. Maitsesta sidrunimahla, oliiviõli, soola ja pipraga. Puista üle granaatõunaseemnetega.
Kommentaarid (0)