Madala GI toidud

Kuldne paastusupp toortatraga 

Lia Virkus, 12. märts 2018, 05:27
 Jaan Heinmaa
Taimne supp, mis maitseb ülihästi tänu toortatratangule.

Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 cm jupp Ingver
2 spl Oliiviõli praadimiseks
1 tl Kurkum
1 tl Karri
2 dl Toortatratang
150 g Suur porgand
200 g Suur kartul
400 g Kõrvits
Sool
Serveerimiseks maitseroheline

Valmistamine

1. Haki sibul, küüsluk ja ingver. Kuumuta poti põhjas oliiviõlis koos kurkumi ja karriga mõned minutid. Lisa 1 l kuuma vett ja kuumuta keemiseni. Lisa kooritud, kuubikuteks tükeldatud porgand ja tatar.

2. Keeda paar minutit ja lisa ka kuubikuteks tükeldatud kartul ja kõrvits. Lisa vajadusel veel 1-2 dl vett. Keeda u 10 minutit või kuni köögiviljad pehmed, aga veel kergelt krõmpsud. Maitsesta soolaga ja serveeri maitserohelisega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee