Kogus: viiele
Koostisosad
2 tk Keskmine mugulsibul
2 tk Küüslauguküüs
700 g Värske kapsas
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
3 tk Punane paprika
2 tk Loorberileht
2 tl Kuivatatud estragon
3 dl Tomatipasta
7 dl Köögiviljapuljong
3 dl Toortatratang
4 spl Magus-terav tsillikaste
2 dl Hakitud lehtpetersell
Serveerimiseks maitseroheline (till, lehtpetersell)
1 tl Kurkum
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk peeneks ja prae koos kurkumiga kõrgete äärtega pannil või suuremas potis õlis kuldseks.
2. Lisa peeneks lõigatud kapsas ja prae segades veel u 5 minutit. Lisa puljong, tomatipasta, loorberilehed ja toortatar, hauta kaane all u 10 minutit.
3. Lisa kuubikuteks tükeldatud paprika, hakitud petersell ja tsillikaste, hauta veel 5-10 minutit või kuni tatar ja kapsas pehme.
4. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides kaunista hakitud maitserohelisega.
Kommentaarid (0)