Vähese suhkruga toidud

Kapsahautis paprika ja toortatraga 

Lia Virkus, 12. märts 2018, 05:14
 Jaan Heinmaa
Poole tunniga valmiv maitsekas pajaroog, mida võib soovi korral ka serveerida kuumade keedetud kartulitega. Aga maitseb hästi ka omaette roana.

Kogus: viiele

Koostisosad
2 tk Keskmine mugulsibul
2 tk Küüslauguküüs
700 g Värske kapsas
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
3 tk Punane paprika
2 tk Loorberileht
2 tl Kuivatatud estragon
3 dl Tomatipasta
7 dl Köögiviljapuljong
3 dl Toortatratang
4 spl Magus-terav tsillikaste
2 dl Hakitud lehtpetersell
Serveerimiseks maitseroheline (till, lehtpetersell)
1 tl Kurkum

Valmistamine

1. Haki sibul ja küüslauk peeneks ja prae koos kurkumiga kõrgete äärtega pannil või suuremas potis õlis kuldseks.

2. Lisa peeneks lõigatud kapsas ja prae segades veel u 5 minutit. Lisa puljong, tomatipasta, loorberilehed ja toortatar, hauta  kaane all u 10 minutit.

3. Lisa kuubikuteks tükeldatud paprika, hakitud petersell ja tsillikaste, hauta veel 5-10 minutit või kuni tatar ja kapsas pehme.

4. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides kaunista hakitud  maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee