Kogus: neljale
Koostisosad
2 tk Pirn
4 tl Suhkur
1 tl Kaneel
1 tk Määrimiseks muna
4 lehte Lehtainas (külmutatud)
Valmistamine
1. Sulata lehttainaplaadid ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Poolita pirnid ja kasta lõikepind suhkru-kaneelisegusse. Lõika pirnile pealt sisse lõiked ja puista nendesse ülejäänud suhkru-kaneelisegu.
3. Tõsta pirnipoolikud tainaplaatidele. Lõika igale pirnile tainast välja 2 lehte ja jäta pirni serva 1-2 cm laiune tainariba. Joonista lehtedele terava väikese noaga sooned.
4. Määri taina ääred ja leheksed üle lahtiklopitud munaga ning küpseta pirukaid ahjus 200 kraadi juures 7-8 minutit või kuni lehttainas kaunilt kuldkollane ja pirnid küpsed. Serveeri ahjusoojalt koos külma vanillijäätisega.
Kommentaarid (0)