Madala GI toidud

Magushapu kapsasupp 

Pille Enden, 12. märts 2018, 08:59
 Jaan Heinmaa
Magushapu supp on veidi vürtsikas, meenutades maitselt ungaripärast guljaššsuppi. Kerge supp on ka hea rasvapõletaja ning sisaldab kapsast, sibulat ja sellerit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 spl Oliiviõli
1 tk Keskmine sibul
3 tk Hakitud küüslauguküüs
1 spl Köömned
2 spl Jahvatatud paprika
1 purk Purustatud tomatid (400 g)
2 spl Tomatipüree
1 l Külm vesi
500 g Kapsas
1 tk Paprika
2 vart Varsseller
2 tl Värskelt riivitud sidruni koor
Värskelt pressitud sidruni mahl
1 spl Mesi
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Kuumuta neid poti põhjas koos köömnetega, kuni sibul on läbipaistev.

2. Sega hulka jahvatatud paprika ja kuumuta läbi. Lisa potti purustatud tomatid, tomatipüree ja vesi. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 5–7 minutit. Lisa ribadeks lõigatud kapsas, paprika, viilutatud seller ning sidrunikoor.

3. Kata pott kaanega ja hauta 30–40 minutit, kuni kapsas ja paprika on pehmed. Maitsesta soola, pipra, sidrunimahla ja meega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee