Küpsetised

Pontsakad juustuvahvlid pisukese tüümiani ja peekoniga 

Andra Kalda, 5. märts 2018, 05:26
Foto: Andra Kalda
Juust ja peekon küpsevad masina vahel mõnusalt krõbedaks ning annavad vahvlitele hommikueine iseloomu. Soojalt parimad!

Koostisosad
100 g Taluvõi
110 g Õhukesed suitsupeekoniviilud
100 g Juust
1 peotäis Värske tüümian
Sool
2 tk Muna
2 dl Nisujahu
1 dl Piim

Valmistamine

5 suurt paksu vahvlit

1. Sulata või ja lase jahtuda. Lõika peekon väikesteks tükkideks, riivi juust peenelt ja haki tüümian.

2. Sega kõik komponendid omavahel kokku. Küpseta masinaga, mille abil saab valmistada pakse vahvleid.

3. Ühe korraga pane masina vahele 2 kuhjaga supilusikatäit tainast.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee