Kogus: kolmele
Koostisosad
1 tk Muna
1 tk Väike sibul
1 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Paprika
150 g Küpsetatud kanaliha
250 g Keedetud riis
1 peotäis Herned
Õli praadimiseks
Tšillihelbed või -pulber
Magus tšillikaste
Sojakaste
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Valmista kõik koostisained ette, siis läheb toidu lõplik kokkusegamine lepase reega. Kõigepealt prae omlett. Selleks klopi muna lahti. Kuumuta pannil veidi õli, vala muna pannile ja küpseta paari minutiga õhuke omlett. Lõika tükikesteks ja jäta ootele.
2. Haki sibul ja küüslauk. Lõika paprika ja kanaliha tükkideks. Kuumuta pannil taas õli. Prae selles sibulat, küüslauku ja paprikat madalal kuumusel, kuni sibul on läbipaistev ja paprika hakkab pehmenema. Tõsta kuumust ja lisa keedetud riis. Maitsesta soola ja pipraga ning kui soovid roale ekstra teravust, lisa ka tšillihelbeid või -pulbrit.
3. Prae segades läbi. Lõpuks lisa kanaliha, herned ja ootele pandud omletitükikesed. Maitsesta sojakastme ja magusa tšillikastmega, mõlemat kulub paar supilusikatäit. Sega ja prae veel, kuni nii liha kui herned on korralikult läbi kuumenenud.
Kommentaarid (0)