Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 tk Sinul
3 tk Küüslauguküüs
0.5 l Õunamahl
Sool
Must pipar
2 spl Õli praadimiseks
800 g Kana pooltiivad
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk peeneks. Kuumuta potis õli ja prae sibulasegu klaasjaks. Lisa kanatiivad, parem, kui need on toasoojad, ning prae kergelt läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa õunamahl ning lase roal keema tõusta.
2. Vähenda kuumus miinimumini ning hauta siis kaane all kuni pool tundi, et liha tiiva küljest ilusti eralduks. Maitsesta leent vajadusel veel soola või suhkruga, olenevalt sellest, kui hapu oli mahl. Serveeri keedu- või ahjukartulitega ning näiteks värske porgandi- õunasalatiga.
Kommentaarid