Väherasvased toidud

Punane räimesupp laimiga 

Lia Virkus, 12. veebruar 2018, 06:25
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne, kerge ja maitsekas argiõhtusupp. Kui kasutad maitsestamata tomatihoidist, lisa supile ka maitse elavdamiseks kuivatatud basiilikut ja punet.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 dl Kala- või köögiviljapuljong
400 g Ürtidega maitsestatud purustatud tomat
2 tk Kartul
1 tk Porgand
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
300 g Räimefilee
Sool
Hakitud till

Valmistamine

1. Koori kartulid ja porgand, tükelda kuubikuteks. Keeda puljongis porgandit 2 minutit, lisa tomatihoidis ja  kartulikuubikud.

2. Keeda veel 5-7 minutit. Lõika räimefileed kääridega tükkideks ja lisa supisse koos purustatud küüslauguga, lase minuti jagu veel keeda.

3. Maitsesta vajadusel veel soola, sutsukese suhkru ja musta pipraga. Pressi maitseks laimist pressitud mahl. Tõsta supp taldrikutesse ja puista peale hakitud tilli. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee