Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
8 dl Kala- või köögiviljapuljong
400 g Ürtidega maitsestatud purustatud tomat
2 tk Kartul
1 tk Porgand
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
300 g Räimefilee
Sool
Hakitud till
Valmistamine
1. Koori kartulid ja porgand, tükelda kuubikuteks. Keeda puljongis porgandit 2 minutit, lisa tomatihoidis ja kartulikuubikud.
2. Keeda veel 5-7 minutit. Lõika räimefileed kääridega tükkideks ja lisa supisse koos purustatud küüslauguga, lase minuti jagu veel keeda.
3. Maitsesta vajadusel veel soola, sutsukese suhkru ja musta pipraga. Pressi maitseks laimist pressitud mahl. Tõsta supp taldrikutesse ja puista peale hakitud tilli.
Kommentaarid