Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g purk Marineritud heeringas
6 tk Keedetud kartul
200 g Värske kurk
1 karp Kirsstomatid
2 tk Rohelise sibula vars
Värske till
SERVEERIMISEKS
4 tk Keedetud muna (või 10 vutimuna)
KASTE
3 dl Paks maitsestamata jogurt või köögiskyr
1 tk Suur marineeritud kurk
1 spl Kange sinep (või meesinep 2 spl)
2 spl Heeringa- või kurgimarinaad
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Sega kokku kastmeained. Tükelda selleks marineeritud kurk pisikesteks kuubikuteks ja sega kastmesse.
2. Haki till, lõika keedetud kartulid kuubikuteks. Lõika kuubikuteks ka heeringas ja koorimata värske kurk.
3. Poolita kirsstomatid ning viiluta rohelised sibulavarred. Tõsta kõik ained ettevaatlikult segamini, sega kastmega.
4. Laota suured munasektorid või poolitatud vutimunad kaunilt salatile. Puista peale hakitud tilli ja jahvata ka väheke musta pipart peale.
Kommentaarid (0)