Koostisosad
1.5 spl Lahustava kohvi puru
300 g Tume mõrušokolaad (40% küpsetusšokolaad)
225 g Või
2 dl Suhkur
3 tk Muna
1.5 dl Toortatrajahu
0.5 tl Küpsetuspulber
150 g Soovi korral valge šokolaad
Valmistamine
12-15 tk
1. Sulata või ja šokolaad kuumaveevannis, sega, kuni sulab. Lisa hulka kohvipuru, sega. Võta tulelt ja lase jahtuda 5 minutit.
2. Vahusta munad suhkruga, lisa hulka küpsetuspulbriga segatud jahu, vahusta läbi. Sega hulka ka sokolaadi-võisegu.
3. Haki valge šokolaad, kui sa seda lisad, suuremateks tükkideks, sega käsitsi hulka.
4. Jaga tainas väikestesse vormidesse või ühte 20x20 suurusega küpsetuspaberiga vooderdatud vormi.
5. Küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes 15- 20 minutit. Jäta vormi jahtuma. Kui kook on täielikult jahtunud, lõika ruutudeks või kummuta südamed vormidest. Naudi või kingi kallile sõbrale!
Kommentaarid (0)