Hommikusöögi retseptid

Tuunikalasaiad ja banaan 

Raili Mikk, 29. jaanuar 2018, 06:06
Foto: Jaan Heinmaa
Neid saiu olen oma perele ja sõpradele pakkunud umbes 20 aastat. Lapsedki on selle aja jooksul suureks kasvanud. Külaliste küsimused on alati samad, et kas siin on tõesti kala ja mis siin sees pisut magusat maitset juurde annab. Ikka üllatab see kooslus kõiki.

Koostisosad
1 karp Tuunikala vees
2 spl Lahja majonees
2 tl Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Sai
Karripulber
2 tk Banaan
100 g Riivitud juust

Valmistamine

20 tk

1. Kurna tuunikala, sega majoneesiga ning maitsesta sidrunimahla ja soolaga.

2. Lõika saiast sobiliku suuruse ja kujuga tükid – mina lõikan neljakandilised kooriksaiad omakorda neljaks.

3. Tõsta saiatükkidele kalasegu, maitsesta karripulbriga, aseta peale banaaniviil ning puista üle riivjuustuga.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee