Kogus: kuuele
Koostisosad
1 tk Väike brokoli
600 g Lõhefilee
Sool
Sidrunpipar
2 viilu Külmsuituslõhe
1 punt Värske till
1 tk Suur porru
Õli ja või
1 karp Lahja toorjuust
3 dl Piim
2 tl (Maisi)jahu
200 g Väikesed tomatid
Valmistamine
1. Keeda brokoliõisikuid soolaga maitsestatud vees paar minutit. Kurna ja loputa külma veega.
2. Lõika lõhefilee kuubikuteks ning maitsesta soola ja sidrunipipraga. Lõika suitsulõhe tükkideks ning pane mõlemad kalad ahjuvormi. Haki peale tilli. Viiluta porru ja prae pannil õli-võisegus veidi pehmemaks.
3. Lisa toorjuust ning piimaga segatud jahu, maitsesta soola-pipraga. Pane juurde poolitatud tomatid. Vala kaste vormi ka peale. Pista brokoliõisikud kastme sisse ning küpseta rooga 200-kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri näiteks kartulipüreega.
Kommentaarid (0)