Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Broilerifilee
750 ml Kanapuljong
2 cm jupp Ingver
2 tk Küüslauguküüs
60 g Suhkruhernekaunad
150 g Sobanuudlid
65 g Mungoaidud
0.5 tl Tšillihelbed või -pulber
1.5 spl Sojakaste
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 tk Rohelise sibula vars
Valmistamine
1. Lõika broilerifilee ribadeks. Haki ingver ja küüslauk üsna peeneks. Tükelda suhkruhernekaunad.
2. Kuumuta puljong potis keema, keera kuumus väikeseks. Lisa broilerifilee, ingver ja küüslauk. Keeda umbes 5 minutit. Kui keetmisel tekib vahtu, eemalda see vahukulbiga.
3. Lisa supile nuudlid, idud ja tükeldatud suhkruhernekaunad. Keeda veel paar minutit, kuni nuudlid on pehmed. Maitsesta kuuma suppi tšilli, sojakastme ja laimimahlaga.
4. Serveerimisel puista peale hakitud rohelist sibulat ja idusid. Söö kohe, kuumalt.
Kommentaarid (0)