Vähese suhkruga toidud

Porgandipannkoogid 

Lia Virkus, 2. jaanuar 2018, 08:17
 Jaan Heinmaa
Isuäratavalt kauni oranžika värvusega tervislikud pannkoogid on eriti maitsvad soojalt koos hapukoore, mee või moosiga. 

Koostisosad
4 tk Porgand (keskmised)
5 dl Piim
3 tk Muna
1 tl Sool
Praadimiseks õli ja veidi võid
1 sl Suhkur
3 dl Nisujahu

Valmistamine

Pese, koori ja riivi porgandid.  Lisa suhkur, sool, munad, piim ja jahu, klopi hästi läbi ja küpseta võis või õlis ülepannikoogid.

NIPP! Kuidas teha lusikapannkooke?

Kui soovid küpsetada väikseid paksemaid pannkooke, sega kõik ained kokku, va munavalged, ja lase seista pool tunnikest. Vahusta munavalged eraldi tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult taina hulka vahetult enne küpsetama hakkamist. Küpseta väikesed lusikapannkoogid. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee