Madala GI toidud

Banaani ja tumeda šokolaadiga muffinid 

Laura Strandberg, 2. jaanuar 2018, 06:12
 Laura Strandberg
Banaani, kaerahelveste ja šokolaadi kooslus maitseb alati imeliselt! Boonusena valmivad muffinid suhkru ja jahuta.

Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Suur banaan
3 spl Kookosõli
2 tk Muna
1 tl Vanilliekstrakt
200 ml Kookospiim
4 spl Vedel mesi
7 dl Kaerahelbed
0.5 tl Kaneel
0.5 tl Jahvatatud meresool
2 tl Küpsetuspulber
100 g Tume šokolaad

Valmistamine

12 muffinit

1. Purusta kahvliga banaanid. Lisa neile sulatatud kookosõli, munad ja vanilliekstrakt ning sega hulka ka kookospiim ja mesi.

2. Sega omavahel kaerahelbed, kaneel, sool ja küpsetuspulber. Seejärel sega kuivained banaaniseguga. Viimasena lisa tainasse ka jämedalt hakitud šokolaad.

3. Vooderda muffinipann paberitega ja jaota tainas pesadesse. Küpseta muffineid 180kraadises ahjus 25 minutit

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee