Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: üle 60 min
2 tundi
Koostisosad
1 kg Hapukapsas
500 g Pekiga läbikasvanud sealiha
2 dl Odratangud või -kruubid
8 dl Vesi
Sool
Suhkur
Valmistamine
1. Pane (malm)potti kapsad, nende peale kuubikuteks tükeldatud liha ja pestud tangud või kruubid. Ära sega! Kalla peale nii palju vett, et kõik oleks kaetud, ja hauta rooga pliidil või ahjus kaane all 160 kraadi juures 2 tundi (või kuni liha ja kapsad on pehmed).
2. Vahepeal kiika potti, ega vesi pole ära keenud. Vajadusel lisa pisut vett.
3. Kui kapsas on valmis, sega kõik läbi. Liha peaks saama nii pehmeks, et laguneb segades tükkideks. Maitsesta soola ja vähese suhkruga.
Kommentaarid (0)