Kogus: kahele
Koostisosad
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 tk Küüslauguküüs
3 spl Oliiviõli
2 peotäit Seened
200 g Keedetud kruubid
3 spl Hakitud till
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk. Eelistan selles toidus küüslauku mitte päris peeneks hakkida, vaid pigem lõigata imeõhukesed viilud. Lõika porgand väikesteks tükikesteks. Haki ka seened. Kuumuta pannil õli. Prae sibulat ja porgandit madalal kuumusel umbes 10 minutit, kuni sibul on läbipaistev ja porgand hakkab pehmenema. Lisa küüslauk ja seened ning prae needki läbi, kuni seened on
küpsed.
2. Lõpuks lisa pannile keedetud kruubid ja hakitud till ning maitsesta pannitäis soola ja pipraga. kuumuta segades kõik koos korralikult läbi.
Kommentaarid (0)