Nädala kook

India pähkli trühvlid valge šokolaadiga 

Laura Strandberg, 4. detsember 2017, 05:57
Foto: Laura Strandberg
Isetehtud pähklipralinee on nii hea, et ei saa poemaiustele lähedalegi, tervislikum pealekauba.

Koostisosad
150 g Datlid
50 ml Vesi
200 g India pähklid
80 g Kookoshelbed
200 g Valge šokolaad
1 peotäis Pistaatsiapähklid kaunistuseks

Valmistamine

25 trühvlit

1. Pane datlid kuuma vette tunniks ajaks likku.

2. Töötle köögikombainiga kõik koostisosad peale šokolaadi ühtlaseks massiks.

3. Sulata šokolaad veevannis.

4. Veereta pähklimassist peopesal mõnusad pallid, kasta need šokolaadi ja kaunista hakitud pistaatsiapähklitega!

5. Tõsta kommid 30 minutiks külma tahenema ja serveeri siis kohvi kõrvale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee