Foto: Laura Strandberg
Nädala kook
4. detsember 2017, 05:57

India pähkli trühvlid valge šokolaadiga

Isetehtud pähklipralinee on nii hea, et ei saa poemaiustele lähedalegi, tervislikum pealekauba.

Koostisosad
150 g Datlid
50 ml Vesi
200 g India pähklid
80 g Kookoshelbed
200 g Valge šokolaad
1 peotäis Pistaatsiapähklid kaunistuseks

Valmistamine

25 trühvlit

1. Pane datlid kuuma vette tunniks ajaks likku.

2. Töötle köögikombainiga kõik koostisosad peale šokolaadi ühtlaseks massiks.

3. Sulata šokolaad veevannis.

4. Veereta pähklimassist peopesal mõnusad pallid, kasta need šokolaadi ja kaunista hakitud pistaatsiapähklitega!

5. Tõsta kommid 30 minutiks külma tahenema ja serveeri siis kohvi kõrvale.

HEA TEADA!

Komme ei pea tegema tingimata serveerimispäeval!