Kiudainerikkad toidud

Mandariini-suitsulõhesalat 

Laura Strandberg, 4. jaanuar 2018, 06:40
 Laura Strandberg
Värviline, vitamiinirikas, tervislik ja maitsev – kõik ühes kergelt valmivas salatis.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
KASTE
5 tl Palsamiäädikas
1 tl Mesi
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
Meelepärane roheline salatisegu
1 tk Küps avkaado
3 tk Mandariin
120 g Külmsuituslõheviilud
1 peotäis Kreeka pähklid
Palsamiäädikakreem

Valmistamine

1. Sega kastmeks kokku palsamiäädikas, mesi ja sidrunimahl.

2. Sega kaste salatirohelisega, jättes veidi alles.

3. Laota roheline kandikule või taldrikutele. Koori ja tükelda avokaado ning mandariinid ja laota koos suitsulõheviilude ning Kreeka pähklitega salatipõhjale. Nirista salatile ka alles jäetud kaste ja tilguta üle palsamiäädikakreemiga. Serveeri kohe!

HEA TEADA!

Kui sa pole kalasõber, proovi sama retsepti hoopis (suitsu)kanafileega!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee