Metsaste maitsetega lambakarree
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Lambakarree
3 tk Rosmariinioks
2 tk Purustatud küüslauguküüs
1 tl Peeneks uhmerdatud kadakamarjad
3 spl Värsketest jõhvikatest pressitud püree
2 tl Sool
1 tl Värskelt jahvatatud must pipar
4 spl Oliiviõli
Valmistamine
1. Sega kausis marinaadiks peenemaks hakitud rosmariin, küüslauk, kadakamarjad, jõhvikapüree, pool oliiviõlist, sool ja pipar. Määri lambakarree saadud seguga kokku ning jäta 45 minutiks marineerima.
2. Kuumuta grillpannil teine pool õlist. Kui õli on piisavalt kuum, küpseta lambakarreed igast küljest 3 minutit. Kata lambakarree fooliumiga ning jäta 15 minutiks “rahunema”. Nii aitad kaasa lihamahlade püsimisele lihatükis, enne kui seda lahti hakkad lõikama. Lõika karree ribide vahelt lahti ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)