Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 1,5 tundi ahjus
Koostisosad
2 kg Lamba-, kitse- või veiseliha
100 g Nisujahu
2 dl Valge vein
2 tk Sibul
4 tk Tomat
3 tk Loorberileht
3 tk Rosmariinioks
7 tk Salveileht
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika liha suuremat sorti kuubikuteks. Maitsesta lihatükid soola-pipraga ning veereta neid jahus. Pane pannile 2–3 sl oliiviõli ja pruunista lihatükid. Lisa pruunistatud lihale valge vein ja lase sel kuumeneda.
2. Seejärel tõsta liha koos vedelikuga malmpotti. Pane sinna ka sektoriteks lõigatud kooritud sibulad ja tomatid ning maitseandjad. Küpseta 180kraadises ahjus kaane all 1,5 tundi või kuni liha on pehme. Serveeri koos ahjukartulitega.
Hea teada!
Sama hea hautise saad ka veiselihaga.
Kommentaarid (0)