Lambaliha retseptid

Sitsiiliapärane lihapada 

Lia Virkus, 4. detsember 2017, 01:15
 
Maitsev pajaroog lamba-, kitse- või veiselihast on iga sitsiillase jõululaual aukohal.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 1,5 tundi ahjus

Koostisosad
2 kg Lamba-, kitse- või veiseliha
100 g Nisujahu
2 dl Valge vein
2 tk Sibul
4 tk Tomat
3 tk Loorberileht
3 tk Rosmariinioks
7 tk Salveileht
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Lõika liha suuremat sorti kuubikuteks. Maitsesta lihatükid soola-pipraga ning veereta neid jahus. Pane pannile 2–3 sl oliiviõli ja pruunista lihatükid. Lisa pruunistatud lihale valge vein ja lase sel kuumeneda.

2. Seejärel tõsta liha koos vedelikuga malmpotti. Pane sinna ka sektoriteks lõigatud kooritud sibulad ja tomatid ning maitseandjad. Küpseta 180kraadises ahjus kaane all 1,5 tundi või kuni liha on pehme. Serveeri koos ahjukartulitega.

Hea teada!

Sama hea hautise saad ka veiselihaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee