Küpsetised

Pitsasuupisted küüslaugu ja mozzarella’ga 

Tuuli Mathisen, 20. november 2017, 03:53
Pitsasuupisted küüslaugu ja mozzarella’ga Tuuli Mathisen
Veski Mati pitsa küpsetusseguga on pitsa õnnestumine garanteeritud ning valmistuskäik jõukohane ka neile, kes muidu ehk pärmitainast küpsetisi veidi pelgavad. Vahelduseks klassikalistele pitsadele võid speltajahust tainale anda hoopis uue kasutusvõimaluse ning valmistada pitsatainast põhjale küüslaugu ja juustuga suupisteid.

Koostisosad
1 pk Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
3 spl Oliiviõli
2 tk Küüslauguküüs – riivi- tuna või purustatuna
2 palli Pühvli mozzarella
100 g Parmesan
Värske või kuivatatud basiilik
Sool
Must pipar

Valmistamine

3 pitsat

1. Valmista pitsatainas vastavalt pakendil olevatele juhistele. Kergita tainas vähemalt kahekordseks ning lõika kolmeks võrdseks osaks. Rulli või töötle käte abil jahusel pinnal kolmeks pitsapõhjaks. Tõsta ahjuplaadile.

2. Sega purustatud küüslauk oliiviõlisse. Maitsesta soolaga ning pintselda pitsapõhjasid saadud seguga. Puista peale juust ja värske või kuivatatud basiilik. Küpseta 200–220 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni pitsa on kergelt pruunistunud ja juust sulanud. Tõsta ahjust välja, jahuta veidi ning lõika siis suupärasteks tükkideks. Serveeri soojalt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee