Pitsasuupisted küüslaugu ja mozzarella’ga
Koostisosad
1 pk Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
3 spl Oliiviõli
2 tk Küüslauguküüs – riivi- tuna või purustatuna
2 palli Pühvli mozzarella
100 g Parmesan
Värske või kuivatatud basiilik
Sool
Must pipar
Valmistamine
3 pitsat
1. Valmista pitsatainas vastavalt pakendil olevatele juhistele. Kergita tainas vähemalt kahekordseks ning lõika kolmeks võrdseks osaks. Rulli või töötle käte abil jahusel pinnal kolmeks pitsapõhjaks. Tõsta ahjuplaadile.
2. Sega purustatud küüslauk oliiviõlisse. Maitsesta soolaga ning pintselda pitsapõhjasid saadud seguga. Puista peale juust ja värske või kuivatatud basiilik. Küpseta 200–220 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni pitsa on kergelt pruunistunud ja juust sulanud. Tõsta ahjust välja, jahuta veidi ning lõika siis suupärasteks tükkideks. Serveeri soojalt.
Kommentaarid (0)