Pontsakad pannkoogid mädarõikakreemi ja graavi lõhega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 pk Veski Mati Spelta pannkoogiküpsetussegu idudega
200 g Graavilõhe
Lõhemari
Värske till
Värskelt jahvatatud must pipar
MÄDARÕIKAKREEM
2 tl Mädarõigas (purgist või värskelt riivituna)
200 g Paks hapukoor
2 tk Hakitud küüslauguküüs
1 tl Sinep
2 tl Suhkur
Sool
Valmistamine
1. Mädarõikakastme valmistamiseks sega omavahel kastmeained kokku ja lase veidi aega maitsestuda.
2. Pannkookide jaoks sega tainas vastavalt pakendil olevatele juhistele. Prae õlis keskmisel kuumusel lusikapannkoogid. Jahuta. Serveerimiseks tõsta igale pannkoogile lusikatäis mädarõikakreemi, sinna peale säti graavilõhet. Kaunista värske tilli, värskelt jahvatatud musta pipra ja lõhemarjaga.