Vähese suhkruga toidud

Tuunikala-kikerhernesalat 

Mari-Liis Ilover, 24. november 2017, 05:58
Tuunikala-kikerhernesalat Mari-Liis Ilover
Suurepärane salat valmib konservide abil imelihtsalt. Sobib hästi õhtusöögiks, ülejääk võta järgmisel päeval karbiga tööle kaasa!

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Konserv tuunikala vees või omas mahlas (130 g)
1 purk Kikerherned (400 g)
2 tk Konservpaprika
1 tk Punane sibul
10 tk Must oliiv
1 peotäis Rukola
KASTE
3 spl Oliiviõli
1 spl Punase veini äädikas
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Nõruta tuunikala veest, tõsta tükid suuremasse kaussi ja vajuta kahvliga veidi väiksemaks. Nõruta ka kikerherned, loputa sõelal külma vee all. Tükelda

paprika ja haki sibul. Kui oliivid on väga suured, lõika need väiksemaks. Tõsta kõik ettevalmistatud salatiained kaussi tuunikala seltsi ja sega läbi.

2. Vispelda oliiviõli ja punase veini äädikas kausis või loksuta hoogsalt kaanega purgis kastmeks. Maitsesta, lisa salatile, sega läbi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee