Tuunikala-kikerhernesalat
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk Konserv tuunikala vees või omas mahlas (130 g)
1 purk Kikerherned (400 g)
2 tk Konservpaprika
1 tk Punane sibul
10 tk Must oliiv
1 peotäis Rukola
KASTE
3 spl Oliiviõli
1 spl Punase veini äädikas
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Nõruta tuunikala veest, tõsta tükid suuremasse kaussi ja vajuta kahvliga veidi väiksemaks. Nõruta ka kikerherned, loputa sõelal külma vee all. Tükelda
paprika ja haki sibul. Kui oliivid on väga suured, lõika need väiksemaks. Tõsta kõik ettevalmistatud salatiained kaussi tuunikala seltsi ja sega läbi.
2. Vispelda oliiviõli ja punase veini äädikas kausis või loksuta hoogsalt kaanega purgis kastmeks. Maitsesta, lisa salatile, sega läbi.
Kommentaarid (0)