Kiudainerikkad toidud

Pastaroog lehtkapsaga 

Kristina Efert, 24. november 2017, 08:52
Pastaroog lehtkapsaga Triin Raa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Tagliatelle
200 g Lehtkapsalehed
300 g Kuumsuitsulõhe või -forell, tükkideks rebitud
Sool
Must pipar
Parmesan, serveerimiseks
KASTE
250 g Toorjuust
150 g Riivitud Eesti juust
2 tk Muna

Valmistamine

1. Kõigepealt valmista kaste. Pane väiksemasse potti toor- ja riivitud juust ning lase juustul aeglaselt madalal tulel sulada.

2. Samal ajal eemalda lehtkapsal varred ja rebi lehed tükkideks. Aja soolaga maitsestatud vesi suures potis keema ning keeda tagliatelle’t, nii et see jääks al dente. Mõned minutid enne keetmise lõppu puista juurde kapsalehed.

3. Kurna tagliatelle ning jäta väheke keeduvett alles. Klopi munad lahti ja lisa need sulajuustule. Kui kaste tundub liiga paks, vala juurde veidike pastakeeduvett. Sega juustukaste tagliatelle’ga ning maitsesta roog soola ja pipraga. Serveerides riivi peale parmesani ning lisa kalatükid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee