Kiudainerikkad toidud

Hakkliha-köögiviljahautis 

Mari-Liis Ilover, 24. november 2017, 09:57
Hakkliha-köögiviljahautisFoto: Mari-Liis Ilover
Rasvavaesest veisehakklihast ja värvilistest köögiviljadest panniroog on toekas ja toitev eine. Pasta keeda hautise valmimise ajal.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Roheline paprika
1 tk Punane paprika
1 tk Väike suvikõrvits
400 g Veisehakkliha
1 purk Hakitud konservtomatid
1 tl Pruun suhkur või agaavisiirup
1 spl Kuivatatud ürtide segu (nt tüümian , basiilik, estragon)
Värsked ürdid
Oliiviõli praadimiseks
Sool
150 ml Vesi

Valmistamine

1. Haki sibul ja küüslauk. Prae koos hakklihaga pannil õlis klaasjaks. Tükelda paprikad ja suvikõrvits, tõsta pannile ja kuumuta läbi. Sega hulka konservtomatid koos vedelikuga ja lisa veel pool konservipurgitäit vett.

2. Maitsesta suhkru, soola, pipra ja kuivatatud maitsetaimedega. Hauta vaiksel kuumusel 20 minutit. Kaunista valmis roog värskete ürtidega. Serveeri keedetud kartulite või täisterapastaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee