Taimetoidu retseptid

Kartulivorm peekonipakendis 

Kersti Rea, 9. oktoober 2017, 03:18
Kartulivorm peekonipakendis Seljamaa Fotostuudio
On nagu pirukas, aga ei ole ka. Igal juhul iseseisva roana suurepärane! Suitsupeekon annab kartulitele mõnusa maitse ja mahlasuse ning kartulilembesele eestlasele maitseb see toit igal ajal!

Koostisosad
9 tk Keskmine kartul
Värske tüümian
50 g Sulavõi
Sool
Must pipar
3 pakki Toorsuitsupeekon, näiteks ameerikapärane (a 170 g)

Valmistamine

1. Viiluta kartul õhukesteks ketasteks. Sega viilud soola, pipra ja sulavõiga.

2. Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga ning aseta sellele ringiratast päikesekiirtena peekoniribad nii, et nad kataksid põhja ning jääksid üle vormi ääre rippuma. Aseta peekonivooderdisele kartuliviilud, vahele puista värsket tüümiani. Tõsta peekoniotsad kartulitele peale ning pane ahju küpsema.

3. Küpseta 45–50 minutit 200-kraadises ahjus, kuni peekon on pealt kuldne ja krõbe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee