Kiudainerikkad toidud

Meie pere lemmik-gazpacho 

Paula Särekanno, 16. oktoober 2017, 02:48
Meie pere lemmik-gazpachoFoto: viljar Särekanno
Gazpacho sobib hästi kergemaks eineks või eelroaks. Lihtsasti valmiv supp võtab aega vaid umbes 15 minutit, erilisi oskusi ei nõua ning oma ilusa nime ja hõrgu maitsega toob kindlasti kiidusõnad sööjatelt!

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Tomatipüree
400 g Kooritud konservtomatid
2 tk Paprika
100 g Värske kurk
100 g Värske basiilik
1 tk Tšilli
2 tk Küüslauguküüs
2 viilu Rukkileib
3 spl Oliiviõli
2 spl Punaveiniäädikas
Sool
Must pipar

Valmistamine

Lõika leivalt ära ääred ning immuta leiba tomatipüreega. Puhasta ja tükelda köögiviljad. Aseta järjest kõik koostisained köögikombaini, viimasena lisa leivatükid ning purusta, kuni moodustub ühtlane supp. Maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa basiilikut. Sega hoolikalt läbi ning serveeri suppi külmalt röstleivaga.