Valekrabisalat riisi ja maisiga
Kogus: neljale
Koostisosad
4 dl Keedetud pikateraline riis
4 tk Keedetud tükeldatud muna
400 g Tükeldatud lumekrabi
200 g Nõrutatud konservmais
0.5 tk Pikk tükeldatud kurk
Hakitud värske till
100 g Hapukoor
100 g Majonees
Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Serveerimiseks röstitud sai ja salatilehed
Valmistamine
Sega keedetud riis, muna, lumekrabi, mais, kurk ja hakitud till kausis läbi. Sega omavahel hapukoor, majonees ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla hapukoore- majoneesikaste salatiainetele peale ning sega läbi. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga. Serveeri kas iseseisva salatina või röstitud saial einevõileivana.
HEA TEADA!
• Sügiseti lisa salatile tükeldatud õuna. Või asenda retseptis üldse mais sellega. Nii saad maitselt mahlaka salati.
• Ära unusta salatisse lisada värsket tilli, mille vänge aroom muudab kogu salati olemuse värskeks ja apetiitseks.
Kommentaarid (0)