ŠokolaadivahtFoto: Jaan Heinmaa
Küpsetamata magustoidud
25. september 2017, 03:34

Šokolaadivaht

Hästi lihtne magustoit maitseb luksuslikult. Maius on rammus ja magus, mistõttu portsjon ei pea olema kuigi suur. Hapukad jõhvikad ja mahe Kreeka jogurt mahendavad magusat maitset.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Kohvimaitseline šokolaad
3 dl Rõõsk koor 35%
1 tl Vanilliekstrakt
4 spl Kreeka jogurt
4 tl Pohlad või jõhvikad

Valmistamine

1. Tükelda šokolaad, sulata vesivannil ja jahuta.

2. Vahusta koor koos vanilliekstraktiga, sega šokolaad koore hulka.

3. Jaga vaht pokaalidesse ja serveeri kohe või pane paariks tunniks külmkappi tahenema.

4. Serveerimisel tõsta peale teelusikatäis Kreeka jogurtit ja hapukaid marju.