Kiudainerikkad toidud

Kukeseentega bulgurisalat 

Kertu Lukas, 30. august 2017, 04:58
Seentega bulgurisalat Katrin Press

Koostisosad
100 g Bulgur
150 ml Vesi
20 g Petersell
10 g Piparmünt
1 tk Sidrun
Sool
Must pipar
20 g Või
200 g Lillkapsas
1 tk Pak choi
100 g Kukeseened
50 g Kitsejuust

Valmistamine

1. Vala kastrulisse umbes 150 ml vett, lisa sool ja lase keema. Vala sisse bulgur ja keeda 10 minutiga see pehmeks. Jahuta. Haki petersell ja piparmünt ning sega bulguri hulka. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipra- ga – maitse peab saama värske ja hapukas.

2. Prae võis esmalt lillkapsaõisikud, siis pak choi ja lõpuks seened ning maitsesta soola ja pipraga. Sega bulguri hulka. Enne serveerimist pudista peale kitsejuustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee