Kiudainerikkad toidud

Lillkapsakarri seentega 

Raili Mikk, 14. august 2017, 05:30
Lillkapsakarri seentega Jaan Heinmaa

Koostisosad
1 tk Varane lillkapsas
4 spl Õli
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 cm jupp Ingver
1 tk Punane tšilli
1 spl Koriander
1 spl Vürtsköömned
1 spl Garam masala
4 dl Kookospiim või aedviljaleen
Sool
Must pipar
Värskelt hakitud koriander
250 g Šampinjonid

Valmistamine

1. Murra lillkapsaõisikud parajateks tükkideks, sega õliga ning tõsta ahjuplaadile. Rösti 220-kraadises ahjus 25 minutit ehk kuni õisikud on pealt pruunikad. Sega vahepeal.

2. Pruunista hakitud sibul pannil õlis, lisa purustatud küüslauk, hakitud ingver, seened ja tšillirattad. Kuumuta kõik läbi. Nüüd puista pannisegule ka vürtsid, kuumuta läbi, viimasena vala hulka kookospiim.

3. Kui see on keema tõusnud, lisa lillkapsas. Hauta köögivili vaiksel tulel pehmeks, maitsesta soola-pipraga ning serveeri koos hakitud koriandri ja pita-leivaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee