Linnuliha retseptid

Kanafileerullid peekoni ja juustuga 

Kersti Rea, 10. juuli 2017, 04:26
Kanafileerullid peekoni ja juustugaFoto: Seljamaa Fotostuudio
Suitsujuustu ja speck’i täidis annab kanafileele pehmuse ja mahlasuse. Grilli või prae lõkkepannil ning serveeri koos värske salatiga.

Koostisosad
2 tk Suur kanafilee
8 viilu Speck või suituspeekon
Suitusjuust, nt scamorza
Sool
Must pipar
Õli
8 oksa Rosmariin

Valmistamine

1. Lõika fileed paksemast osast peaaegu lahti, et need jääksid nagu avatud raamat. Vasarda fileed läbi toidukile õhukeseks, aseta sinna õhukesed juustuviilud ja sellele peale speck.

2. Keera filee rulli ja lõika rullid viiludeks. Kinnita iga viil puittikuga. Maitsesta hakitud rosmariini, soola ja pipraga. Määri õliga ning grilli, prae või küpseta ahjus.