Seafileemedaljonid peekoni ja salveiga
Koostisosad
2 tk Sea sisefilee
180 g Ameerika peekon
1 peotäis Salveilehed
200 g Suvised sibulad, millel on rohelised sabad taga
Või
2 tk Rosmariinioks
Õli
Soolahaelbed
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika filee paksudeks ketasteks. Keera igale kettale peekoniriba ümber ning sellele peale veel salveilehed. Kinnita nööriga.
2. Lõika sibulad vastavalt suurusele kaheks või neljaks. Prae kuumal pannil kerge pruunistumiseni ja tõsta kõrvale.
3. Lisa pannile või ja rosmariinioksad, järelejäänud salveilehed ning lihakettad. Prae liha kiirelt õlis mõlemalt poolt. Ära üle küpseta, siis läheb liha tuimaks. Maitsesta soolahelveste ja värskelt purustatud pipraga. Serveeri koos praetud sibulatega.
Kommentaarid (0)