Kiudainerikkad toidud

Pirnimarmelaad šokolaadiga 

Tuuli Mathisen, 31. juuli 2017, 03:23
Pirnimarmelaad šokolaadiga Tuuli Mathisen
Kihiline pirnimarmelaad võlub kõiki maiustajaid. Määri röstsaiale või hapuleivale ning naudi elu.

Koostisosad
1 kg Tükeldatud pirnid
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
500 g Moosisuhkur
1 tk Vanillikaun
100 g Riivitud mõrušokolaad

Valmistamine

1,5 liitrit

1. Tõsta tükeldatud pirnid potti, kalla peale sidrunimahl ja puista suhkur. Lisa ka 2 dl vett. Jäta veidikeseks seisma. Lase moosil keema tõusta ning keeda aeg-ajalt segades umbes 15 minutit, kuni pirnitükid on pehmed. Eemalda vanillikaunast seemned ja lisa potti. Töötle pirnimoos saumikseriga ühtlaseks.

2. Tõsta steriliseeritud purkidesse umbes kolmandiku jagu moosi, puista sinna kiht riivitud šokolaadi ja sinna peale tõsta teine kolmandik pirnimarmelaadi. Puista taas vahekihiks riivitud šokolaadi ja täida purk pirnimarmelaadiga. Kaaneta kohe ja säilita jahedas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee