Grillitud valgehallitusjuustFoto: Jaan Heinmaa
Taimetoidu retseptid
19. juuni 2017, 03:40

Grillitud valgehallitusjuust

10 minutiga soojeneb juust grillil või ahjus ja pakub võrratu maitseelamuse. Leivapulkade ehk grissinitega on mõnus sooja juustu otse karbist nautida, igasugused põnevad moosid maitsvaks lisandiks kõrval. Murakamoos maitseb siia juurde alati hea. Sobib pakkuda nii eelroaks kui ka magustoidu asemel.

Kogus: viiele

Koostisosad
200 g Valgehallitusjuust puidust karbis
Tšilli-, kirsi- või murakamoos
Rosmariinioks

Valmistamine

1. Lõika küpsetuspaberist tükk, aseta sellele juust ja tõsta puidust karpi tagasi, mässi fooliumisse. Küpseta grillil või ahjus 10–15 minutit.

2. Serveerides lõika juustult koorik ära, puista peale mõned rosmariiniokkad. Naudi kohe, maitseb sõltuvust tekitavalt!