Lihatoidu retseptid

Grillitud maksavardad tomati ja peekoniga 

Lia Virkus, 19. juuni 2017, 03:28
Grillitud maksavardad tomati ja peekoniga Jaan Heinmaa
Grillitud maks valmib kiirelt ja pakub maitseelamuse paljudele. Ära vaid üle küpseta! Vardasse võid tomati ja peekoniga koos lükkida paljutki veel, mis meeldib. Kui soovid, kasta vardaid enne valmimist brändiga ja naudi tulešõud, kuid ole sellega ettevaatlik!

Kogus: viiele

Koostisosad
500 g Veisemaks
1 pk Suitsupeekon
200 g Kirsstomatid
2 tk Punane sibul
Soovi korral sorts brändid
(Puit)vardad
MARINAAD
2 spl Valge vein
2 spl Oliiviõli
2 spl Palsamiäädikas
2 tl Dijoni sinep
1 tl Vedel mesi
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Sega kokku marinaadiained. Lõika maks suupärasteks tükkideks, kalla marinaad peale ja lase seista pool tundi kuni üle öö.

2. Lüki maks vaheldumisi peekoni, tomatite ja sibularatastega puitvarrastele, mida oled enne 30 minutit vees leotanud. Grilli vaid 5–10 minutit (maks peaks seest punaseks jääma, tähtis on mitte üle küpsetada!) ja viimaks kalla peale sorts brändit (ettevaatust tulega!). Naudi kohe!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee