Grillitud kartulipakid või või juustuga
Kogus: kuuele
Koostisosad
6 tk Värske kartul
2 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
2 spl Oliiviõli
200 g Kirsstomatid
Värske või kuivatatud rosmariin
Sool
Või
Toorjuust
Riivitud juust
Sinihallitus - või kitsejuust
Valmistamine
1. Koori sibulad ja küüslauk. Lõika õhukesteks sektoriteks. Viiluta koorega pestud kartulid, sega kausis koos õli, sibulasektorite, küüslaugu, poolitatud kirsstomatite, ürtide ja soolaga.
2. Lao kartuliviilud kahekordsetele fooliumitükkidele, peale pane võitükikesi, toorvõi muud meelepärast juustu. Vajuta pakid otsast peaaegu kinni ning grilli, kuni kartulid on pehmed. Võid kartuleid enne ka 5 minutit keeta, nii edeneb grillimine kiiremini.
Kommentaarid (0)